Xtra Clean

X-tra Clean brillenglazen van Rodenstock. Extra glad. Extra schoon. 

Zitten er regelmatig vlekken op uw bril? De vlekken kunnen door een heel aantal factoren veroorzaakt zijn: vette vingers, vochtigheid, spetters, noem maar op. Het vervelende is dat u hierdoor niet meer scherp ziet en de vlekken uw brillenglazen kunnen beschadigen. En het is nog maar de vraag of uw bril gemakkelijk schoon krijgt.

 

Rodenstock heeft naar een oplossing gezocht om u van vlekken en het bril poetsen af te helpen. Met als resultaat: de revolutionaire X-tra Clean Lenses. De innovatieve coating geeft de brillenglazen aanzienlijk meer gladheid, waardoor niets blijkft kleven en het brillenglas schoon blijft. Het resultaat:

  • Optimale vuil-, water- en stofafstotende eigenschappen
  • Eenvoudig te reinigen zonder strepen en resten 
  • Langdurig schoon en kristal helder

 

Absolute klantentevredenheid

93% van brildragers bevestigt dat vingerafdrukken op een brillenglas met X-tra Clean Finish kunnen worden verwijderd zonder strepen achter te laten.

93% van brildragers bevestigt dat brillenglazen met X-tra Clean Finish gemakkelijker te reinigen zijn dan hun huidige brillenglazen vanwege de gladheid van de glazen.

100% van de brillendragers bevestigt dat brillenglazen met X-tra Clean Finish op de juiste manier kunnen worden gereinigd zonder strepen en residu.

 

zie via link uitleg tekst!

www.optiekrits.be/media/XtraClean%20presentatie(2).mp4